360 Derece Rehberlik

Anasayfa / Kurumsal / 360 Derece Rehberlik

Okul canlı bir organizma olarak görülür. Okul ile ilişkisi olan her bireyin birbirlerini etkilediğini düşündüğümüz için 360 derece rehberlik uygulanır. Veli, öğrenci, öğretmen ve çevresel faktörler bir arada değerlendirilerek rehberlik çalışması yapılır. Okul, öğrenci hedeflerine ulaşabilmesi için tüm bireylerin de mutlu ve bilinçli olması gerekir.

Her birey farklıdır: zekâsı, algısı, ailesi, sosyal ve ekonomik durumu, öğrenme stili, alt yapısı vb.

Bu gibi durumlarda bireyin her yönüyle kuşatılacak sistemik yapısına uygun rehberlik metodu uygulanır.

Eğitmen'e Dair

EEK bir grup idealist ve girişimci öğretmen tarafından 2002 yılında Erenköy'de Eğitmen Dershanesiyle eğitim hayatına başladı. Kazanılan tecrübe ve bilgi birikiminin sonucunda 2013 yılında Kozyatağı, 2014 yılında Tuzla Villa VIP, 2015 yılında Tuzla Merkez ve 2018-2019 döneminde eğitime başlayan Kozyatağı VIP Kampüsleriyle eğitim - öğretim hayatına devam etmektedir.